Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Jakelutapa
EMS, DHL, kun seuraava single, seuraavana päivänä toimitus (ympäri maailmaa), toimitusaika on huono, mene vastaava sivusto seuraamaan pakettia.

Palautus ja vaihto
Jos jostain syystä et ole täysin tyytyväinen ostaessasi, voit palauttaa alkuperäisessä kuluttamattomassa tilassa ja 28 päivän kuluessa alkuperäisen paketin vastaanottamisesta hyvitämme tuotteen täyden hinnan (marraskuussa ja Joulukuuta voidaan palauttaa seuraavan vuoden tammikuun 31 päivään saakka).

Emme voi antaa hyvitystä tai korvaavaa tuotetta, ellei tuotetta palauteta, jos se on vikaantunut tai alkuperäisessä ei-kulutetussa tilassa ja kaikki alkuperäiset pakkaukset palautetaan 28 päivän kuluessa vastaanottamisesta.

Emme voi hyväksyä kuljetusprosessin menetyksiä tai vahinkoja, palauta vastuu. On suositeltavaa pakata tuote varovasti, jotta tavara palautetaan, jotta vältetään vahinko, rekisteröinti, ilmoitettu posti tai kuriiri. Postitodistusta ei hyväksytä toimitustodistuksena. Sinun palauttamien tavaroiden kustannukset. Tavaroiden peruuttamisen kustannukset vapauttamisen jälkeen vastaa sinulle.

Valitse koko huolellisesti ...
Vaihdamme kenkiä väärän koon vähennettynä postimaksuilla. Sinun on lähetettävä meille sähköpostilla etukäteen palauttaa tai vaihtaa kaikki asiat ja ilmoittaa niistä syystä. Tämä on queenofhealthyliving.com Limited, joka tarvittaessa palaa vähemmän kuin kaikki postimaksupolitiikat, jotka saattavat houkutella 20%: n uudelleenostusmaksun. Voit odottaa maksavan saman palautetun maksun alkuperäisestä 30 päivän kuluttua ostoksesta, saat palautuksen tai 7 päivän peruutusilmoituksen. Lähetys- ja käsittelymaksuja ei palauteta (1) Paketti ei voi toimittaa (mukaan lukien ne rahdinantajat, jotka eivät löydä asiakkaita, aiheuttavat tilauksen palauttamisen alkuperään tai hylätään), (2) hylätyt tai (3) Lähetyksen jälkeen. Kaikki kyvyttömyys toimittaa tai hylätä tilaus käsitellään palautuksena, koska palautettu kohde käyttää samaa strategiaa.

Jos saat vahingoittuneen, virheellisen tai virheellisen kohteen, hyvämme postimaksumme. Teemme parhaamme nopeasti, ja mahdollisimman vähän haittaa sinulle voi ratkaista ongelman. Otamme mielellämme vaihtoa samoista tuotteista 30 päivän kuluessa lähetyspäivästä. Jos haluat hyvittää, niin vahingoittunut arvo, viallinen tai virheellinen tavara palautetaan kokonaisuudessaan, mukaan lukien postituskulut. 60 päivän ajan tuotteen epäonnistumisen jälkeen ota meihin yhteyttä

Takaisin